Wednesday, 11 July 2012












Haihai ^^


Geramnya tengok budak kecik tuu! Nasib baek lah dea tuu adek aku. Kalau tak, nak aje aku cubit sampai mati. Japjap. Tengok nie pulak.









Comelnya akak Irine! Gerammmm! Kalau dea belom kawen, mesti ramai orang nak dea :)




Malangnya, dea dahkawen :)
Oklah, offline dulu, babai ^.^
http://www.youtube.com/watch?v=CJ0djllyqwY

Hello Malaysia. I am back :)

Haihai  ^^


Lama beno Cik tak menaip nie. Masih kelu jari nak menaip. Tapi digagahkan jua. Walau bagaimana pun, Selamat datang Malaysia, jujuliliyaya.blogspot.com sedia menunggu anda katsini. Haha. Heihei, korang , Cik baru balek dari Mersing yang sengkek tuu. But, it' s okay. Kutukmlah tempat penumpangan saya tuu :) Takkesah lah. Walau pun Cik kene bertaha sampai F5 katsana, tapi, takpe kalau korang nak kutuk bandar tuu :) Asalkan korang happy :)





Korang, balek nie, Cik tak balek ngan tangan kosong :) Cik ada dua beg KERJA RUMAH :) It' s okay kalau nakbuat i pandai. Tapi, nie bukan nakbuat i pandai, tapi buat aku PANAS! Takpe lah, kene redha. Hidup memang kene ada cobaan kan? Ahaha. Takpelah. Oklah, memandangkan internet nie memang naksuruh Cik benti, kenelah benti jugak. Haha. Oklah, babai ^.^

Saturday, 9 June 2012

Last Day :( [ohmyyyyy]


Memang seronok kalau kita dapat balek awal kan -..- Mereka semua berkata begitu. Pehal sehh? Kalau kau pon kene balek awal siap korang aku kerjakan :D


Zaman sekarang niee, kalau balek awal ke asrama, bukan main seronok lagi. Dapat jumpa kawan lah apa lahh, kalau aku pulak, hamboi bukan main terseksa lagi kat neraka tuu. Kehadiran Roomate pulak buat aku jadik panas membara. Waktu tuu lah akan aku gunakan untuk pura-2 tidur sampai tetidur. Agak celaka di situu. Tapi bila aku naktutup muka pakai bantal, ingat pulak kat adek aku sorang nieeee. Aku sayang dea ketat dohh korangg. Aku suka tengok dea bila kene buli. Omeyy ohhhh <3 Tapi bila dea start nanges,menyampah bukan main lagi, serupa nenek :P Sampai sekarang aku sayang kau dekk :) Kau tuu haa, suka mengadu kat mama sampai aku jadik benci ketat -2 katkau sayangss <3 Tapi bila mama takmarah aku, aku jadik sayangggg balik katkau. Baek kan aku :)





#saket pulak hati kita katsini :|

Friday, 8 June 2012

Malaysia Seri ? ohgoddd --'

Haihai ^^



*Not clear.  Sokay :)

Aku benci! Kenapa mesti seri? Last minute? What? Such as tuuuut! Not deal! Haha. BTW, i love you Khairul Fahmi <3 

OMEYYYYYY OHHH <3


Cuba korang bgtahu aky, berapa kali dea elak bola masuk  gol? Bgtahu aku? Haha. Tak terkira beb! Dea terlepas bola jea sebenarnya tuu <3 Dea  kesian lh kat Singapore yang tak bergol-2 tuu. And disebabkan rasa kasihan deaa, dea terlajak sampai dua gol pulak. Macam tu sebenarnya cerita dea, Dea baru mesej aku tadi :D 

*enjoyy

Zaman sekarangg :D (tiada daya)



Haihai ^^




 Malu bila zaman sekarang, gambar menampakkan pahanyaaaaaaa :D

Apa FUNCTION sehh budak zaman sekarang nie dok tayang paha diorang? Yang aku peliknyaa nanti diorang mesti kata, "IT' S SO BURUK. TAKPAYAH TENGOK. "

Perlukah tayang kaau dahtahu benda alah tuu buruk? Haha.Tuu lah manusia sekarang macam dah kembali kea zaman jahiliah --' Nanti dah jadik apa-2, buat status. Maki orang :) That' s right? Bukan kea itu salah sendiri? Haha. BTW. bukan nakcarik kesalahan mereka-2 nie. Tapi memang terbukti kan?



Apa yang menariknya katsitu? Kita semua ada paha kan? Ada betis kannn? Haha <3 Terasa seronok kalau orang yang buat benda tuu semua baca benda niee kan? Ada jugak rasa terasa deaa tuu kan? Haha ;) Jangan amek hati ehh. Aku buat benda nie pon untuk korang sedar jugak. Haha. Takperlu maki-2 lagi. Kaqn menyusahkan tuu. Kan korang jugak yang buat. So, jangan nak amek simpati sangat ehh kat orang ramai :P